HTML

Lotti

Friss topikok

Címkék

Anya (1) Apa (1) Blog (1) Első (1) Lotti (1) Milán (1) Címkefelhő

Indulás

2013.02.17. 20:57 Frigo

Apa vagyok. Van egy fiam, Milán, és egy lányom Lotti. A fiam 5 éves és sajnos nem az átlag fajtából való, kommunikációs problémái vannak. Keveset beszél és azt is nehéz megérteni. Ezzel szemben a lányom 3 éves és igencsak beszédes fajta. Ő az igazi oka, hogy blog írásra adom a fejem.

A célom, hogy később visszaolvashassam az aranyköpéseket, amikkel a lányom szórakoztat, illetve azokat a vicces szituációkat, amik esetleg megtörténnek velünk. A rövidtávú memóriám elég gyenge, a hosszútávú még inkább. Kicsit bánom, hogy csak most jutott eszembe az egész, hiszen amióta beszélni tud, jó néhányszor megnevettetett.

Szeretem a humort, de a kreativitásom kimerül a szarkazmusban, mások ugratásában és nem kevés hímsoviniszta beszólásban. Majd ebből is kaptok ízelítőt bőven. Ez az első blogom, így lesznek még helyesírási és szerkesztési hibák. És persze nem tudom garantálni, hogy mindegyik poszt vicces fog lenni mindenki számára. Vagy egyáltalán valakinek. Már ha fog ide tévedni akár egy olvasó is. Rövid posztokban gondolkozom. Nem minden nap van friss humor, de hátha tudok mazsolázni régi emlékekből alkalomadtán.

Lotti egy három éves NŐ. Szándékosan nem a lány szót használtam, hiszen az félrevezető lenne. Minden meg van benne, ami egy tipikus nőben csak lehet. Divatmániás. Olykor hisztis. Angyali. Okoskodó. Szeret tetszelegni és szerepelni. Színészkedik. Eljátsza, hogy félénk, de közben egy igazi bestia. És egyfolytában jár a szája. Cserfes. Ja, és szőke.

Szólj hozzá!

Címkék: Blog Apa Első Lotti

A bejegyzés trackback címe:

https://lottika.blog.hu/api/trackback/id/tr225085879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása